Store Byttedag i kolonien

Genbrug er godt i krisetider. Så midt i juni blev der igen holdt 3 T-dag på græsplænen. De tre T’er står for Tærter, Tøj og Ting

Konceptet er såre simpelt: Værtinden bager en masse kager, som gæsterne først fortærer i selskab med en kop mokka. Derefter hiver en efter en de medbragte sække og kasser frem og viser, hvad netop hun har taget med af tøj og ting. Er der en anekdote tilknyttet en bestemt klud eller dingenot, er der også rig mulighed for lige at fortælle den.

Alt bliver delt op i bunker på græsplænen. Bukser i en bunke. Sko i en anden, tasker i en tredje und so weiter. Når alle har præsenteret, hvad de har med, er det bare med at gå i krig i dyngerne. Samtidig kommer der lidt vin på bordet, for ind i mellem kan der være behov for noget at styrke sig på.

Når alle er færdige med at lave deres egen det-vil-jeg-ha-med-hjem-bunke, viser en efter en, hvad hun har fundet. Er der en anden, som også er interesseret i for eksempel den samme kjole, er der dømt catwalk. Den, som kjolen klæder bedst, får den med hjem. Hende, der ikke får kjolen, kan til gengæld glæde sig til næste års Store Byttedag, for måske er den med på plænen igen.

Snap shots fra dagen:

This slideshow requires JavaScript.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Fotoreportage. Bogmærk permalinket.

7 svar til Store Byttedag i kolonien

 1. Jette Brantsing siger:

  Hej Anette,
  Tak for endnu et vældig godt arrangement…. hyggeligt, hyggeligt!!!!
  – og tillykke med din kolonihaveblog. Den er super prof lavet og interessant/underholdende at læse selv for en ikke kolonihaveejer. Gode fotos!

  K.h. Jette

 2. Birgit Ziedoy siger:

  Tak for hyggelig Store Byttedag og behageligt selvskab. Udover viste effekter drog jeg derfra med et tulipantræ i en plastpose, som lige netop kunne være i min cykeltaske. Næste dag cyklede jeg til Ishøj Landsby og skulle foretage nogle indkøb undervejs. De kunne alle klares i Netto på Kettevej i Hvidovre. Cykeltasken blev fyldt med indkøb og tulipantræet sat ved siden af på jorden. Der blev den glemt. Næste dag tog jeg samme rute for det kunne jo være, at tulipantræet stadig var der. Ak nej, det var væk. Lige overfor ligger haveforeningerne Kettehøj I og II. Jeg håber mit nyerhvervede tulipantræ har fundet sin nye plads der i en af haverne.

 3. Linda Nordahl Jakobsen siger:

  Kære Anette
  Det er en smuk side og blog med sjove og inspirerende indlæg. Nød din tudsehistorie og tænker på, hvad din næste gave skal være til haven (en nisse, der kan passe på Tubse..?). Nød også at se billedserien fra storebyttedag, som jeg desværre gik glip af.
  Dejligt at læse om blåregnen, som jeg også gerne vil anskaffe i min haveafdeling, når tid er. kh Linda

  • Anette siger:

   U u uuuuuu. En havenisse. Ja okay da. Nu har jeg jo lissom åbnet ballet med underlige keramik i staudebedet. 😉 Ser frem til en blogreportage om blåregn i din have.

 4. Inga siger:

  Det ser lige præcis så hyggeligt ud som det også var. Det er super gode billeder, Anette! Holder især af billedserien af Mette i Monroe-outfit 🙂
  Jeg glæder mig allerede til næste år. Hvor min tøjjagt (forhåbentligt) ikke er hæmmet af stor mave.

 5. Anette siger:

  Jamen næste år er du bare sååå fit og smækker. ( det er du altså også nu på din egen flotte gravide måde) 😉 Mht til fotos skal det retfærdigvis siges, at Bolette har taget en del af billederne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s